Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Dziedošie bērni satiekas popgrupu festivālā

Dziedošie bērni satiekas popgrupu festivālā
Cēsu Bērnu un jauniešu centrā 7.aprīlī notika ikgadējais Cēsu vēsturiskā rajona novadu popgrupu festivāls „Dziesmas Spārnos 2017”.
Cēsu Bērnu un jauniešu centrā 7.aprīlī notika ikgadējais Cēsu vēsturiskā rajona novadu popgrupu festivāls „Dziesmas Spārnos 2017”. Šogad pieteikumus iesūtīja 21 kolektīvs (180 dziedātāji), kas liecina par īpaši lielu aktivitāti un to, ka bērniem patīk dziedāt, vēl vairāk - uzstāties uz skatuves publikas priekšā.

Gandrīz četru stundu garajā koncertā izskanēja 42 dziesmas Amatas, Līgatnes un Cēsu novadu popgrupu izpildījumā. Koncertā piedalījās: Drabešu sākumskolas popgrupa „Draiskuļi”; Līgatnes novada PII popgrupa “Lapsēni”; Līgatnes novada vidusskolas popgrupa; Cēsu Kultūras un tūrisma centra popgrupas “Hey” (3 sastāvi); Studijas “Lietuslāses” popgrupas “Mazumiņi”, “Lāsītes”, “Minilāses”, “Ašlāses” un “Superlāses”; Cēsu 2.pamatskolas popgrupas “Kripatiņi”, “Popīši”, “Zirnīši”, “Zirņi” un “Karuselis”; Cēsu Bērnu un jauniešu centra popgrupas “Mini Vizbulēni V”, Mini Vizbulēni VI” un “Vizbulēni” (jaunākā, vidējā un vecākā grupa).

Lai spēks un izturība arī turmākajiem koncertiem!

Paldies radošajām, enerģiskajām un bērnus mīlošajām popgrupu vadītājām – Ingrīdai Zumbergai, Judītei Vāverei, Inai Aizgalei un Dacei Zariņai, kā arī uzņēmumam SIA „Vinnis” par sarūpētajām saldajām balvām!


Bildes skaties fotogalerijā: http://www.cbjc.lv/foto.php?p=1335
Vairāk par pasākumu mājas lapā: www.cbjc.lv

Informāciju sagatavoja:
Cēsu Bērnu un jauniešu centra
pasākumu organizatore
Lāsma Dene
Datums: 2017. gada 11. aprīlis