Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Svētdien Cēsīs viesosies Tartu bigbends

Svētdien Cēsīs viesosies Tartu bigbends

Janvārī tika atklāts Eiropas Kultūras galvaspilsētas gads Tartu, taču jau šīs nedēļas nogalē, 4.februārī plkst.16.00 Koncertzālē "Cēsis" viesosies Tartu bigbends un saksofonu koris. 

Kopā ar pūtēju orķestra "Cēsis" mūziķiem koncertzāle tiks ieskandināta ar brīnišķīgu džeza mūziku, kā arī tiks atskaņoti vairāki skaņdarbi, kas saistīti ar citu 2024.gada Eiropas Kultūras galvaspilsētu - Bodo no Norvēģijas.

Tartu bigbenda vadītājs Tomas Petersons stāsta: "Martā kopā ar mums Tartu uzstāsies džeza bundzinieks un diriģents Rodžers Johansens no Bodo Big Band, un mēs vēlamies Cēsīs padalīties ar dažiem viņa izvēlētiem skaņdarbiem. Protams, pievienosim arī kaut ko no igauņu un latviešu mūzikas. Dzirdēsiet arī tautas mūzikas skaņdarbus." 

Pūtēju Orķestris "Cēsis" šoreiz sagatavojis jaunu programmu, kur skanēs vieglā – džeza mūzika. Izskanēs repertuārs no pasaulē zināmiem, populāriem māksliniekiem kā Vitnija Hjūstone, Tīna Tērnere, Elviss Preslijs, skanēs mūzika no filmas "Titāniks". Cilvēkiem būs iespēja dzirdēt skaistu, atpazīstamu mūziku.

Visi laipni gaidīti uz brīnišķīgu džeza mūzikas vakaru 4.februārī Koncertzālē "Cēsis"!

 

Datums: 2024. gada 2. februāris