Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Kosmosa izziņas centrā būs apskatāma Cēsu novada skolēnu mākslas darbu izstāde

Kosmosa izziņas centrā būs apskatāma Cēsu novada skolēnu mākslas darbu izstāde
No 1.marta līdz 22.martam Kosmosa izziņas centra pirmā stāva foajē būs skatāma Cēsu novada skolēnu mākslas darbu izstāde, kurai dots nosaukums “Saules ritmi”. Izstādes atklāšana notiks 1.martā plkst.16.00.
 
Tēma izvēlēta, gatavojoties XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku vizuālās mākslas programmai. Skolēni mākslas darbos attēlojuši saules simbolu, izmantojot dažādās vizuālās mākslas tehnikas. Izstādē varēs aplūkot gan zīmējumus un gleznojumus, gan keramikas darbus un tērpus, gan lietišķās mākslas, floristikas un rokdarbu darinājumus.   
 
Izstādei – konkursam darbus iesnieguši bērni un jaunieši no trīspadsmit Cēsu novada izglītības iestādēm. Žūrijas noteiktie labākie darbi tiks izvirzīti konkursa 2.kārtai Vidzemes novadā, kura šogad notiks 27.martā Cesvaines pilī. 
 
Izstāde būs apskatāma Kosmosa izziņas centra darba laikā no otrdienas līdz piektdienai no plkst.12.00 līdz plkst.19.00, sestdien no plkst.10.00 līdz 20.00 un svētdien no plkst.10.00 līdz 18.00. Pirmdien Kosmosa izziņas centrs ir slēgts. Ieeja izstādē ir bezmaksas.  
Datums: 2024. gada 20. februāris