Pārsteigums atklāts - Saucam kopā Cēsis

Dziesma "Saucam kopā Cēsis" tapusi kā sveiciens cēsniekiem Jaunajā gadā, lai sniegtu iedvesmu, enerģijas dzirksti un kopības sajūtu! Laikā, kad kopā muzicēt nav atļauts, Cēsu mūziķi pa vienam vien ierakstījuši savas balsis un iespēlējuši instrumentus, gūstot prieku paši un cenšoties to nodot tālāk klausītājiem.

Līdz ar Jaunā gada iestāšanos, aicinām cēsniekus un tos, kuriem sirdī Cēsis, piedalīties #saucamkopacesis izaicinājumā! Lai piedalītos, nofilmē sevi dejojot un dziedot līdzi jaunās dziesmas piedziedājumam. Sūti to WhatsApp uz tālr.: 2666 6365 līdz 2021.gada 11.janvārim. No labākajiem un atraktīvākajiem video veidosim cēsnieku kopīgi radītu dziesmas “Saucam kopā Cēsis” klipu. 
 
Ar savām balsīm "Saucam kopā Cēsis" skanējumu devuši Cēsu mūziķi Una Aizgale, Elizabete Vētra, Gunita Bārda, Elīna Krastiņa, Miks Dukurs, Reinis Reķis, Mārtiņš Kanters, Guntis Vecgailis, Vadims Kameņevs, Didzis Kreicbergs un Rihards Saule, instrumentālo pavadījumu iespēlējuši Kaspars Zemītis, Māris Radziņš, Māris Ozols, Ivo Stankevičs, Mārtiņš Opmanis un Cēsu saksofonu kvartets – Zintis Žvarts, Artis Ločmelis, Jānis Jansons, Monta Krūmiņa. 
 
Dziesmas mūzikas un vārdu autore ir Elīna Krastiņa, skaņu ierakstu veikuši Latvijā atzītais producents un aranžētājs Kristaps Krievkalns un skaņu režisors Armands Treilihs.
 
Video autori ir "Colortime": Reinis Janulis un Jānis Dunkurs.
 
Dziesmas "Saucam kopā Cēsis" videoklips filmēts, ievērojot filmēšanas brīdī spēkā esošos Covid-19 izplatības ierobežošanas noteikumus.