No 21.oktobra bibliotēka apmeklētājiem slēgta

Saskaņā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju no 21.oktobra bibliotēka apmeklētājiem slēgta! Saņemto izdevumu (grāmatu un žurnālu) nodošanai aicinām izmantot grāmatu nodošanas kasti, kas atrodas pie ieejas vārtiem Raunas ielas pusē.

Laikposmā, kamēr lietotāji netiek apkalpoti, piedāvājam izmantot digitālos resursus:

  • Kultūras ministrijas apkopotos resursus #Ē-kultūra. Tie papildināti ar jaunāko Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas “KultūrELPA” ietvaros radīto saturu.
  • 3td e-GRĀMATU bibliotēku vietnē 3td.lv.

Tā pieejama tikai bibliotēkā reģistrētiem lietotājiem. E-grāmatas šajā platformā ir iespēja lasīt, ja lietotājs sistēmā ir reģistrējies ar tiem autorizācijas datiem (lietotājvārds un parole), kas derīgi izmantošanai bibliotēkas publiskajam katalogam. Piekļuves datus individuāli pēc pieprasījuma katram lietotājam Cēsu Centrālajā bibliotēkā izsniedz bibliotekārs.

  • LNB Digitālās bibliotēkas kolekcijas:
  • Ceļvedi Latvijas kultūrā, vēsturē, valodā, dabā un literatūrā letonika.lvkvalitatīvu un apjomīgu informācijas resursu, kas piedāvā uzziņas no enciklopēdijām, vārdnīcām, kolekcijām, virtuālās lasītavas, multivides u. c.

Viss datubāzes saturs pieejams attālināti, izmantojot autorizācijas datus (lietotājvārdu un paroli), ko pēc pieprasījuma, rakstot e-pastā, var saņemt ikviens bibliotēkā reģistrēts lietotājs.

Kontaktinformācija: e-pasts: info@biblioteka.cesis.lv, mob. tālr. Pieaugušo apkalpošanas nodaļa: 20236342, mob. tālr. Bērnu apkalpošanas nodaļa: 25668580.