Meklē dalībniekus dokumentālajai filmai

Dokumentālās filma ''Uzlūdz dāmas!'' stāsta par senioru sociālo dzīvi, jaunu attiecību un mīlestības meklējumiem, tādējādi cenšoties lauzt barjeras un stereotipus par to, ka dzīve pēc 60 apstājas, ka iemīlēšanās, jauna mīlestība senioriem nepiedienas un nav vajadzīga. Dokumentālās filma ''Uzlūdz dāmas!'' stāsta par senioru sociālo dzīvi, jaunu attiecību un mīlestības meklējumiem, tādējādi cenšoties lauzt barjeras un stereotipus par to, ka dzīve pēc 60 apstājas, ka iemīlēšanās, jauna mīlestība senioriem nepiedienas un nav vajadzīga.

Šobrīd filma ir tapšanas procesā – nofilmēta viena no filmas varonēm – rīdziniece Maija, kura ir sociāli aktīva, mēģina iepazīties internetā, gan dejās, tomēr pašlaik vēl sev otru pusīti nav atradusi. Tāpat mēs esam uzfilmējuši ministāstu sēriju ar dažādiem senioriem un senioru pāriem, kuri ir satikušies jau cienījamā vecumā.

Šobrīd svarīgi atrast vēl dažus varoņus. Īpaši tiek meklēts vīrietis, kurš pašlaik ir ieinteresēts atrast sev jaunu partneri, otru pusi, palīdzi saimniecībā vai vienkārši kādu, ar kuru kliedēt vientulību, kā arī pāris, kurš saticies jau cienījamā vecumā un ir ieinteresēts arī apprecēties.

Filmas veidotājiem svarīgi parādīt senioru dzīvi arī ārpus Rīgas, Filmas veidotāji lūdz dalīties ar informāciju par senioru aktivitātēm pagastā vai novadā, par dejām, pulciņiem, biedrībām vai pat iespējams kādu konkrētu cilvēku, kurš atbilst šeit iekļautajam aprakstam.

Filma sociālajos tīklos: https://www.facebook.com/uzludzdamas/