Izziņota Cēsu novada kultūras foruma programma

Jau 30.martā no plkst.10.00 līdz 15.00 koncertzāles “Cēsis” izstāžu zālē norisināsies Cēsu novada kultūras forums. 

Kultūras forums Cēsu novadā norisināsies jau otro reizi. Pērn foruma tematika bija balstīta uz Cēsu novada kultūrvietu meklēšanu un aktivizēšanu. Šī gada foruma centrālais temats ir sociālās iekļaušanas veicināšana caur kultūras aktivitātēm, kurā vairāki jomas eksperti runās par dažādību, iekļaujošu sabiedrību, vides pieejamību, Bauhaus kultūru un citām tēmām. Foruma virstēma: “Kultūra kā rīks sociālajai iekļaušanai Cēsu novadā”.

Forumā sociālās iekļaušanas jautājumi, akcentējot tieši kultūras pieejamību un piekļūstamību no cilvēku ar invaliditāti skatupunkta, tiks apskatīti no vairākiem aspektiem – pielāgotas infrastruktūras Latvijas un Eiropas kontekstā, labās prakses piemēriem un realizētajiem projektiem, iecerēm Cēsu novadā, kā arī no emocionālā viedokļa – cik mēs kā sabiedrība esam gatava kļūt par pilnībā sociāli iekļaujošu sabiedrību? 

Iepazīsties ar pilnu Cēsu novada kultūras foruma programmu ŠEIT

Ieeja forumā būs bez maksas, tomēr, ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu, aicinām iepriekš reģistrēties.

Lai nodrošinātu pasākuma veiksmīgu norisi un apzinātu pasākuma dalībnieku vēlmes, kā arī plānoto organizatoriskos procesus, lūdzam līdz 2023.gada 23.martam aizpildīt pieteikšanās anketu par KATRU foruma apmeklētāju ŠEIT.

Kultūras forumu organizē Cēsu novada pašvaldības iestāde “Kultūras pārvalde”.

Saziņai par foruma norisi un pieteikšanos: 
kultura@cesunovads.lv, 
25474566 (Lauma Dambrova)