Aizvadīts populārās mūzikas jauno vokālistu konkurss “Zelta Balss"

Populārās mūzikas jauno vokālistu konkursā “Zelta Balss”, kas 9. februārī norisinājās koncertzālē “Cēsis” piedalījās 57 bērnu popgrupas un 87 solisti no visas Latvijas - Ventspils, Tukuma, Jelgavas, Cēsīm, Rīgas, Bauskas un citām Latvijas pilsētām. 

Dalībnieku priekšnesumus 9 vecuma grupās vērtēja profesionāla žūrija – mūziķis, dzejnieks, mūzikas producents, un mūzikas izdevējs Guntars Račs, dziedātāja Aija Andrejeva, mūzikas producents, dīdžejs, radio personība Rūdolfs Budze – DJ Rudd un Latvijas Televīzijas konkursa "Balss pavēlnieks" un citu TV projektu režisore un producente Zane Gargažina. Ar priekšnesumu uzstājās konkursa īpašais viesis - dziedātāja Kato. Konkursā izskanēja tam speciāli sacerēta himna “Ar savu balsi” (mūzika: Marta Ritova, teksts: Toms Barons Lūķis).


Konkursu atbalstīja vairāk sponsori, tostarp "Danone", "Hanzas maiznīca", "Drošs internets" un citi.

Konkursa uzvarētāji
5-7 gadu solistu grupa - Laine Pudāne
3-6 gadu popgrupu grupa - Studija Rasa, grupa “Apodziņi”
8-9 gadu solistu grupa - Alisa Ļebedeva
7-9 gadu popgrupu grupa - Studija Rasa, grupa “Čabuļi”
10-12 gadu solistu grupa - Kerija Sauliete
10-13 gadu popgrupu grupa - popgrupa “Midi Noslēpums”
13-15 gadu solistu grupa - Beāte Megija Baranovska
14-18 gadu popgrupu grupa - “Knīpas un Knauķi”
16-18 gadu solistu grupa - Toms Samsons

Pēc konkursa esam saņēmuši augstu novērtējumu gan no dalībniekiem, gan no pedagogiem un žūrijas, kas īpaši izcēluši kvalitatīvo un profesionālo konkursa norisi. Šobrīd notiek konkursa norises izvērtējums un pārrunas par konkursa organizēšanu nākamajā gadā.