Aicinām balsot par svētku karodziņu atjaunošanu

Cēsu Kultūras centrs ir iesniedzis pieteikumu European Network of Cultural Centres projektu konkursā UPgrants, kas tiek rīkots ar mērķi veicināt ilgtspējīgas iniciatīvas kultūras jomā. Ar projekta “DIY URBAN DESIGN” palīdzību Cēsu Kultūras centrs cer atjaunot svētku karodziņu virtenes un radīt citus ilgtspējīgus elementus no otrreiz izmantojamiem materiāliem svētku noformējumam. Savus projektus konkursā ir iesniegušas kultūras organizācijas no visas Eiropas. To vērtējumā liela nozīme būs arī sabiedrības balsojumam, tāpēc aicinām cēsniekus atbalstīt Kultūras centra projektu balsojot.

Nobalsot var https://encc.eu/calls/up-grants, spiežot uz izvēlnes “Submissions” un atrodot Cēsu Kultūras centra projektu “DIY URBAN DESIGN”. Apraksta apakšā jānospiež poga “Vote”. Sabiedrības balsojums ilgs no 1.marta līdz 14.martam.

Cēsu Kultūras centrs jau iepriekš saka “paldies” visiem projekta atbalstītājiem un aicina cēsniekus iesaistīties karodziņu atjaunošanas akcijā, kura tuvākajā laikā tiks izsludināta. Izrotāsim mūsu pilsētu kopā!