Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Jauno grupu konkursā noskaidroti uzvarētāji

Jauno grupu konkursā noskaidroti uzvarētāji
Jauno grupu konkurss Cēsīs, Fonoklubā, šogad bija pārsteigumiem pilns. Piedalījās septiņi jaunie mākslinieki – Jānis Niedra un Tomass Vegners un grupas – „Garage Kids Of the Last Century”, „So Lucid Electric Feel”, „Nation Vibe”, „KGDJ”, „Leborio” un „Kas Tev Par Daļu”.
Jauno grupu konkurss Cēsīs, Fonoklubā, šogad bija pārsteigumiem pilns. Piedalījās septiņi jaunie mākslinieki – Jānis Niedra un Tomass Vegners un grupas – „Garage Kids Of the Last Century”, „So Lucid Electric Feel”, „Nation Vibe”, „KGDJ”, „Leborio” un „Kas Tev Par Daļu”. Pēc žūrijas vērtējuma pirmo vietu un iespēju uzstāties Jauniešu dienā Cēsīs, 1.septembrī, Cēsu pils parkā, ieguva grupa „KGDJ”. Skatītāju simpātiju balvu un iespēju atklāt Jauniešu dienas vakara daļu ieguva Jānis Niedra & Tomass Vegners. Paldies Fonoklubam par viesmīlību, kā arī sponsoriem AS „Cēsu Alus”, Picērijai „Studio Pizza”.

Paldies dalībniekiem un skatītājiem! Līdz nākamajam gadam!

Projektu „AktīviBrīvPrātīgs” (2014.EEZ/PP/1/MIC/106/052) īsteno biedrība Youth for City – City for Youth sadarbībā ar Cēsu bērnu un jauniešu centru.
Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina, Norvēģija un Latvijas valsts.


Youth for City - City for Youth un
Cēsu novada Jauniešu domes radošā komanda
Datums: 2015. gada 28. augusts